Waarom is een consequente aanpak van een kalknagel zo belangrijk?

Als je voor je gevoel wéér een middeltje moet toevoegen aan je routine kan dit een drempel zijn om met er mee te beginnen.

Je kunt het ook omdraaien: als je tóch al bepaalde routines hebt (zoals tandenpoetsen, je gezicht schoonmaken etc.), kun je deze er gemakkelijk aan toevoegen. Het is belangrijk om het makkelijk en zichtbaar te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je flesje LOEV’S in het zicht te zetten. Door het kwastje kun je de nagel(s) makkelijk en snel insmeren. Tweemaal daags smeren is de sleutel tot succes.

Waarom is een consequente aanpak van mijn kalknagel zo belangrijk voor het eindresultaat?


1. Je wilt die mooie nagel: Kalknagels zijn vaak hardnekkig en vragen om geduld en en een gestructureerde aanpak. Door de kalknagel consequent in te smeren, vergroot je de kans op verbetering. Stoppen voordat de kalknagel volledig is verdwenen, kan leiden tot terugval en herbesmetting.

2. Bevordering van herstel: Tweemaal daags smeren bevordert de nagelgroei waardoor de nagel sneller uitgroeit en je nagels verbeteren.

3. Voorkomen van complicaties: Een kalknagel waar je niks aan doet kan leiden tot verschillende complicaties, waaronder de verspreiding van de kalknagel naar andere nagels en delen van het lichaam. (Wil je hier meer over weten, raadpleeg een arts)

Daarnaast kan een kalknagel ook leiden tot pijn, schaamte en ander ongemak. Door de kalknagel aan te pakken verminder je deze risico’s.

4. Voorkomen van verspreiding: Kalknagels zijn besmettelijk en kunnen gemakkelijk worden overgedragen, vooral binnen hetzelfde huishouden of tijdens intiem contact. Consequent smeren vermindert de kans op verspreiding naar anderen.

Het is belangrijk om te beseffen dat het aanpakken van kalknagels tijd vergt, afhankelijk van de staat van je nagels. Geduld en consequent smeren zijn essentieel voor een succesvol resultaat. Start vandaag nog met een gestructureerde aanpak en zet de eerste stap naar gezonde en mooie nagels.

Are you ready to LOVE YOUR FEET again?

Deel dit bericht: