Quick fix of duurzaam aanpakken van een kalknagel ?

Eigenlijk bestaat er geen quick fix (oftewel snelle oplossing) als het gaat om het aanpakken van een kalknagel. Een snelle oplossing is in dit geval echt een illusie en is gericht is op het verbergen/maskeren van de symptomen van een kalknagel.

Tijdelijk verstoppen van de kalknagel.
Wanneer mensen een verkleuring of plekje op hun nagel ontdekken, kiezen ze er vaak voor om de nagel tijdelijk te verbergen met nagellak, kunstnagels of andere cosmetische producten. Hoewel dit esthetisch misschien aantrekkelijk is (het ziet er mooier uit), wordt de onderliggende kalknagel niet aangepakt en kan de conditie van de nagel zelfs verslechteren.

Duurzaam behandelen
Het tegenovergestelde van een quick fix is duurzaam behandelen. Duurzame behandelingen zijn gericht op het doden van de schimmel en het herstellen van de nagel naar de normale staat.

LOEV’S nagelolie is een voorbeeld van zo’n duurzame aanpak. LOEV’S heeft als doel de gezondheid van de nagel te bevorderen.

Blijvende resultaten
Het is essentieel te begrijpen dat het aanpakken van een kalknagel tijd kost en dat consequent smeren een must is. Hoewel dit langer duurt, levert op de lange termijn het beste resultaat op.

Are you ready to LOVE YOUR FEET again?

Deel dit bericht: