Behandelen alleen vrouwen een kalknagel?

NEE! Het idee dat alleen vrouwen zich zorgen maken over het uiterlijk van hun nagels is achterhaald. Tegenwoordig zijn ook mannen zich bewust van het belang van goed verzorgde nagels.

Wel zijn het vaak hun vrouwen die vinden dat ze iets aan ´die vieze kalknagel´ moet doen. Of een tienerdochter die zegt dat ‘ze zo echt niet naast haar vader gaat lopen als hij slippers aan heeft’. 😉

Zíj is vaak de reden dat mannen willen beginnen met het behandelen van hun lelijke nagel. En dat is helemaal goed. Het maakt niet uit wat de reden is als je maar start. Een kalknagel gaat namelijk NOOIT vanzelf over. Sterker nog: hoe langer je wacht, hoe erger het zal worden en hoe langer het duurt voor dat hij onder controle is.

In de winter zal het de meeste mannen ‘een worst wezen’ hoe zijn nagels er uit zien. En ook vrouwen zijn dan minder alert omdat de voeten òf in sokken gehuld zijn òf onder de dekens liggen.

Maar dan komt de zomer… en dan komt het probleem ineens om de hoek kijken. Een vieze, dikke, verkleurde nagel plopt op uit zijn slipper...

Als man is het natuurlijk niet fijn als je vrouw een vies gezicht trekt als ze naar je voeten kijkt… Misschien nu toch een keer tijd om die kalknagel aan te gaan pakken. Om er echt iets aan te gaan doen.

Want dat is de enige manier. Er is geen andere weg. Start nu. Want het wordt alleen maar erger.

En om te voorkomen dat je volgend jaar helemaal je slippers niet meer aan mag😊 kun je maar beter beginnen!

Are you ready to LOVE YOUR FEET again?

Deel dit bericht: