Hoe kan ik LOEV’S stap voor stap gebruiken?

Als je begint met LOEV’S kun je dat het beste volgens ons stappenplan doen. Hier zijn al honderden mensen mee geholpen. Ik ga de stappen een voor een uitleggen.

Stappenplan

Stap 1: Doe de test op de website. Met deze test kom je er achter hoe erg je nagel(s) er aan toe zijn en krijg je een advies op maat.

Stap 2. Maak foto’s van je aangedane nagel(s). Dit is een heel belangrijke stap die je niet over moet slaan. Als je een foto maakt voordat je begint heb je een referentiepunt. Zo kun je heel gemakkelijk je voortgang bijhouden. Als je daarna elke 6 weken een nieuwe foto maakt wordt de vooruitgang heel zichtbaar.

Vaak weet je niet meer hoe je nagel er 6 weken geleden ook alweer uitzag. Het resultaat zal je verbazen. Misschien zich je niet meteen verschil in de kleur maar wel in de structuur van de nagel bijvoorbeeld.

Stap 3: Zorg dat de nagel zo schoon mogelijk is. Dat betekent dat je alles wat los zit aan de nagel zoveel mogelijk weghaalt. Dat doe je met een nagelknipper en/of een vijl. Hoe beter alle ‘rommel’ weg gehaald is hoe beter. Vind je dit zelf lastig om te doen? Maak dan een afspraak met een pedicure, zij helpen je graag!

Stap 4. Zorg voor droge en schone voeten. Zorg voor schone en droge voeten voordat je LOEV’S nagelolie aanbrengt zodat eventueel vuil en/of zweet verwijderd is.

Stap 5. Breng de nagelolie 2x daags aan met het kwastje. Het is belangrijk om de nagelolie tweemaal per dag aan te brengen. Consequent smeren is het allerbelangrijkst!

Stap 6. Laat de nagel een minuut drogen. Omdat het een olie is droogt het nooit helemaal en kan het vlekken geven op je sokken. Het is daarom aan te raden om donkere sokken te dragen die je later weg kunt gooien.

Stap 7. Beloon jezelf af en toe om jezelf gemotiveerd te houden.

Deze stappen zijn bedoeld om je te helpen het meeste uit LOEV’S nagelolie te halen en om je op de juiste weg te houden voor het bereiken van gezondere nagels.

Are you ready to LOVE YOUR FEET again?

Deel dit bericht: