In het openbaar verschijnen met blote voeten? No way!


‘Ik voel me echt niet op mijn gemak als ik moet douchen bij het voetbal met die vieze nagels’… Of ‘Ik vind de sauna heerlijk, maar dat ik dan mijn schoenen uit moet trekken houdt me tegen”.

Komt jou dit bekend voor? Of hoor je dit wel eens van je partner?

Schaamte

Schaamte is een groot probleem bij mensen die een kalknagel hebben. En dat zijn er veel. Want wist je dat 20% van de Nederlandse bevolking last heeft van een of meer kalknagels? Je bent dus zeker niet de enige. En ook zeker niet de enige die zich schaamt voor zijn nagel. Of die zijn of haar voeten het liefst de hele dag in schoenen wil verstoppen. Zo zonde! Want er is gewoon iets aan te doen.

Wat kun je er aan doen?

Om te beginnen: in actie komen! Als je niks doet wordt het alleen maar erger. Een kalknagel gaat nooit vanzelf over.

Ok, het gaat een tijd duren. En ja, je moet twee keer per dag smeren. Maar het alternatief is dat je je elke keer schaamt voor een nagel waar gewoon iets aan te doen is. Het kost je bij elkaar misschien 30 seconden. Waar wacht je nog op?

Weet je niet waar en hoe te beginnen? Start gewoon. Volg de instructies. En heb je vragen? Dan help ik je er wel doorheen. Na een week of zes zie je al verbetering en dat zal je alleen maar motiveren om door te gaan. 

Stel jezelf de vraag…

Hoe graag wil ik van die vieze, dikke, bruine nagel af? En gewoon weer lekker douchen na het voetbal zonder me daar druk om te maken? Of een dagje heerlijk relaxen in de sauna met een vriendin?

Laat je niet meer belemmeren. Begin gewoon, koop een flesje en gaan met die banaan!

Wat heb je te verliezen?

Are you ready to LOVE YOUR FEET again?

Deel dit bericht: